Свържи се с мен

Ако имате нужда от съвет, или искате професионална помощ, моля напишете ми съобщение!

11
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
ДиманаИлиянаВаляСтефка Павловаgeche Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] форма за контакт […]

Петя
Guest
Петя

Здравейте, имам един въпрос към Вас: ЧСИ Милен Безински ми направи запор на банковата сметка и прати писмо до работодателят ми за запор на част от заплатата. Причината е следната: Преди месец същият ЧСИ Безински беще направил запор на сметката ми в банката и пак беше пуснал писмо до работодателят ми , защото бях загубила едно дело и адвоката на ответника е извадил изпълнителен лист за разноските му на стойност 600лв. ЧСИ Безински ми направи запор за 1890лв., който аз преведох и той вдигна запора. През цялото време аз не бях уведомена писмено или устно. Сега пак ми е направил… Read more »

Стефка Павлова
Guest
Стефка Павлова

Здравейте! Имам въпрос свързан с ЧСИ.За не плащане на имотен кредит бяхме дадени на ЧСИ.Има заведено дело, но след направената оценка на имотите и определен срок за оглед и търг, банката поиска спиране на продажбата от ЧСИ.Договорихме с банката сами да продадем имотите.Банката издаде гаранционно писмо, в което посочва сумите за продажба на имотите.Продажбата на имотите не покрива цялото задължение, но дълга ще се предоговори и реструктурира и ще стане редовен и ще се плащат редовни вноски. Въпроса ми е: ЧСИ сваля възбраните върху имотите. Има сделки за продажби и банката сваля ипотеките върху имотите.ЧСИ прекратява делото по искане на… Read more »

Валя
Guest
Валя

дравейте имам наложен запор от чси.. но в една от запарираните ми сметки получавам само майчински детски и издръжка на дете. След като разбрах за запора ходих до банката взех разпечатка от сметката и отидох до чси с разпечатката писах и молба но отказаха да вдигнат запора освен ако доброволно не им предоставя погасителен план . Законно ли е

Илияна
Guest
Илияна

Здравейте ,имам няколко запора сега съм в майчинство не съм внасяла 3 години имали някаква давност това или не ,и след като започна работа тогава да ми ги удържат.

Димана
Guest
Димана

Здравейте!Участвах в търг от ЧСИ, който не спечелих. Сега / почти 2 месеца / не ми връщат задатъка. Подала съм молба за връщане. Направи ми вчечатление, че не ми дадоха входящ номер.Звъня им почти през ден, уверяват, че ще го върнат и няма нищо в сметката. Моля за съвет къде да се оплача и какво да правя?