Почистване на зъбен камък в София, къде?

Здравейте приятели,
с тази тема, ще Ви запозная със сигурен кабинет където можете да получите професионалната услуга „почистване на зъбен камък“ в София. Аз лично посетих кабинета и съм много доволен от всички услуги които получих там и ги препоръчвам на драго сърце за всички вас, мои читатели.

Имах нужда от почистване на зъвен камък и за това, направих малко проучване, което може да Ви е от полза. Ето какво представлява зъбен камък:

Зъбният камък е налеп съставен от соли, органични вещества, остатъци от храна, мъртви клетки от устната лигавица и др. Той се образува най-често под задната повърхност на долните резци и по обърнатата страна на зъбите – към бузите на горните кътници.

За да бъде избегнато образуването и след това нуждата от почистване на зъбен камък, е необходимо да:

– Пиете повече вода, за да „разредите“ солите отлагани от Вашата слюнка
– Да ядете повече твърди органични необработени храни – зеленчуци и плодове.
– Да миете по-често и старателно зъбите си – това обаче е много частен случай. Не е задължително да имате лоши навици при миенето на зъбите, за да отлагате зъбен камък.

Ако образувате зъбен камък, не забравяйте да ходите от време на време на почистване на зъбен камък, защото така ще предотвратите появяването на пародонтоза и образуване на кариеси.

Почистване на зъбен камък

Е стига общи приказки, отидох в кабинета Silver Dent, намиращ се на ул. Бачо Киро в София. Там ме посрещна много добър и усмихнат персонал и ми извършиха процедурата по почистване на зъбен камък с нов ултразвуков апарат.
В кабинета предлагат и всички други общи стоматологични услуги, та дори и поставяне на импланти – а цените са народни.
Ако желаете, можете да ги намерите и да си запишете част на следния телефон:

Телефон на кабинета за почистване на зъбен камък

088 671 96 64 – Silver Dent премахване / почистване на зъбен камък

Leave a Reply

3 Comments on "Почистване на зъбен камък в София, къде?"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
wpDiscuz